Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze vijf acts kunnen nog Pinkpop-opener worden

Geplaatst opzaterdag 26 oktober 2019 - 7:36

De finalisten van de popwedstrijd Nu of Nooit zijn bekend.

A Minor Problem, Ellie Hollis, Endeavour, Hoagy en Maxime x Glyn dingen nog mee om de eindzege.

Voorrondes
Dat is in de nacht van vrijdag op zaterdag bekendgemaakt tijdens de laatste voorronde, in Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen. Daarvóór hadden er al voorrondes plaatsgevonden in Poppodium Volt in Sittard, Poppodium Grenswerk in Venlo, Muziekcentrum de Bosuil in Weert en de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Een vakjury selecteerde uit die vijf voorrondes de genoemde acts.

Pinkpop openen
De prijs voor de winnaar van de popwedstrijd is niet gering: die act mag namelijk Pinkpop 2020 openen. Daarnaast kan de winnaar rekenen op extra budget. In de aanloop naar de finale worden de overgebleven bands gecoacht door diverse professionals.

De finale van Nu of Nooit is op zondag 8 december in de Muziekgieterij in Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen