Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze vijf acts kunnen nog Pinkpop-opener worden

Geplaatst opzaterdag 26 oktober 2019 - 7:36

De finalisten van de popwedstrijd Nu of Nooit zijn bekend.

A Minor Problem, Ellie Hollis, Endeavour, Hoagy en Maxime x Glyn dingen nog mee om de eindzege.

Voorrondes
Dat is in de nacht van vrijdag op zaterdag bekendgemaakt tijdens de laatste voorronde, in Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen. Daarvóór hadden er al voorrondes plaatsgevonden in Poppodium Volt in Sittard, Poppodium Grenswerk in Venlo, Muziekcentrum de Bosuil in Weert en de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Een vakjury selecteerde uit die vijf voorrondes de genoemde acts.

Pinkpop openen
De prijs voor de winnaar van de popwedstrijd is niet gering: die act mag namelijk Pinkpop 2020 openen. Daarnaast kan de winnaar rekenen op extra budget. In de aanloop naar de finale worden de overgebleven bands gecoacht door diverse professionals.

De finale van Nu of Nooit is op zondag 8 december in de Muziekgieterij in Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen