Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze Limburgers kiezen tijdens hitterecord voor winterjas

Geplaatst opvrijdag 26 juli 2019 - 6:00

Terwijl veel mensen deze dagen verkoeling zoeken met een duik in het water of een verkoelend drankje op het terras, is het niet uitgesloten dat ook een winterjas in Limburg de revue passeert.

Zo ligt de najaarscollectie al in de kledingwinkels. En die vindt gretig aftrek, zo beweren de ondernemers.

In de kast
“Een winterjas wordt nu wel al gekocht. Die kun je makkelijk in de kast hangen als het opeens echt koud wordt”, zegt Esther Paulus, storemanager van een warenhuis in Maastricht.

Diepvries
Er zijn ook Limburgers die deze week wél de winterjas aantrekken. Zo hebben de diepvriesmedewerkers van een groothandel in Venlo geen boodschap aan de hitterecords: op hun werkplek is het ruim 60 graden Celsius kouder. "Het went, echt kou lijden doet niemand hier", zegt een medewerker gehuld in broekpak, fleecevest en werkjas.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen