Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze coffeeshops zijn als afhaalloket weer geopend

Geplaatst opwoensdag 18 maart 2020 - 6:47

Coffeeshops blijven vanwege de coronacrisis in principe dicht, maar intussen is landelijk een op de vijf coffeeshops weer geopend als afhaalpunt.

Dat blijkt uit gegevens van coffeeshopbeoordelingsapp Greenmeister. In Limburg waren maandagmiddag zeker negen wietloketten geopend.

Omgevormd
Het gaat om minimaal vijf coffeeshops in Maastricht, twee in Roermond, één in Sittard én één in Geleen. Meerdere shops zijn nog bezig met het omvormen van hun zaak tot afhaalloket. Het kabinet besloot maandag dat bij zo'n afhaalpunt wél wiet en hasj verkocht mag worden.

Vooralsnog dicht
Sofdrugsgebruikers in Weert, Heerlen, Eygelshoven, Kerkrade, Venlo en Venray lijken hun heil elders te moeten zoeken. Daar zijn de normaliter geopende coffeeshops vooralsnog dicht. Dat kan in de komende dagen echter veranderen.

Lees hier alles over het coronavirus

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen