Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze bekende singer-songwriter geeft een optreden in Venlo

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 10:24

Singer-songwriter Joe Buck, bekend van onder andere het populaire nummer 'The way you take time', komt naar Venlo voor een optreden.

Na het concert van Ilse DeLange op 15 november in de Maaspoort verzorgt hij de afterparty in de foyer. Deze is gratis en voor iedereen toegankelijk, ook voor de mensen die geen kaartje voor het concert hebben.

Platencontract
De 23-jarige Joe Buck, die in het dagelijks leven naar de naam Sjoerd luistert, begon muziek te schrijven tijdens zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg. Daarmee trok hij de aandacht van Ilse DeLange, die hem een platencontract aanbood.

Hitlijsten
Na het afronden van zijn studie in 2017 heeft hij in Nashville muziek geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. Het het nummer The way you take time bestormde hij de hitlijsten.

Het optreden in Venlo is onderdeel van zijn eerste solotour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen