Overslaan en naar de inhoud gaan

DeWolff en Alain Clark present op Bevrijdingsfestival

Geplaatst opdinsdag 6 maart 2018 - 10:48

De Geleense rockband DeWolff is de headliner op het Bevrijdingsfestival Limburg in Roermond.

Dat maakte de organisatie van het festival dinsdagochtend bekend.

Alain Clark
Naast DeWolff werden ook Alain Clark, MAYAN, Jack Parrow en The Hillbilly Moonshiners aangekondigd voor het evenement op 5 mei. Behalve de muzikale acts zijn er die dag ook diverse culturele en maatschappelijke activiteiten in het centrum van Roermond.

Lex Uiting
Televisie- en radiopersoonlijkheid Lex Uiting neemt de presentatie op het hoofdpodium voor zijn rekening en MY BABY vervult de rol van Ambassadeur van de Vrijheid. In 2017 trok het festival zo'n 35.000 bezoekers.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen