Overslaan en naar de inhoud gaan

dEUS vervangt White Lies op Bruis

Geplaatst opdinsdag 24 augustus 2021 - 12:36

Het exclusieve gezelschap dat op vrijdag 3 september het publiek vormt van festival Bruis in Maastricht, krijgt als headliner de Belgische band dEUS te zien en horen.

De Antwerpse band onder leiding van Tom Barman vervangt White Lies, dat vanwege de coronabeperkingen hun tour heeft afgezegd.

Lees ook: Bruis gaat door: geen zitfestival

Tickets
Bruis gaat ondanks de restricties die nog altijd gelden gewoon door. Per dag zijn er steeds 750 festivalgangers welkom, in plaats van de 3000 waar de organisatie eerder op rekende. De kaartverkoop gaat daarvoor opnieuw van start, waarbij mensen die in eerste instantie al een kaartje hadden voorrang krijgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen