Overslaan en naar de inhoud gaan

dEUS vervangt White Lies op Bruis

Geplaatst opdinsdag 24 augustus 2021 - 12:36

Het exclusieve gezelschap dat op vrijdag 3 september het publiek vormt van festival Bruis in Maastricht, krijgt als headliner de Belgische band dEUS te zien en horen.

De Antwerpse band onder leiding van Tom Barman vervangt White Lies, dat vanwege de coronabeperkingen hun tour heeft afgezegd.

Lees ook: Bruis gaat door: geen zitfestival

Tickets
Bruis gaat ondanks de restricties die nog altijd gelden gewoon door. Per dag zijn er steeds 750 festivalgangers welkom, in plaats van de 3000 waar de organisatie eerder op rekende. De kaartverkoop gaat daarvoor opnieuw van start, waarbij mensen die in eerste instantie al een kaartje hadden voorrang krijgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen