Overslaan en naar de inhoud gaan

'Deurwaarder was al jaren uit op seks'

Geplaatst opzaterdag 18 februari 2017 - 9:16

De Limburgse seksdeurwaarder was al jaren actief. Een vrouw uit Stein kwam vijftien jaar geleden met de man in aanraking die op seks uit was in plaats van geld.

"Blij dat ze hem hebben, die smeerlap", zegt de vrouw zaterdag in De Limburger.

Seks in plaats van geld
Gerechtsdeurwaarder Hans K. zou vrouwen met schulden, die hulp nodig hadden, hebben aangeboden dat ze ook in natura konden betalen. Dat heeft hij vorige maand bij de directie van het Sittardse kantoor waar hij werkzaam was, opgebiecht. Inmiddels hebben zich zo'n tien vrouwen bij de politie gemeld.

Lees ook: Meerdere slachtoffers van seksdeurwaarder melden zich

'Leuke, rijke vriendje'
De vrouw uit Stein was 28 jaar oud toen K. voor het eerst aan haar deur verscheen namens een schuldeiser. In eerste instantie wilde hij weten of ze een partner had. "Zo niet, dan wilde hij dat wel zijn. Mijn leuke, rijke vriendje. Dat zei hij letterlijk. Hij bood zichzelf als het ware aan", zegt de vrouw in de krant. Volgens het slachtoffer was hij niet opdringerig en heeft ze hem de deur gewezen omdat ze hem een 'ouwe man' vond.

Lees ook: Seksdeurwaarder werd in verborgen camera-val gelokt

Hans K. liep tegen de lamp bij journalist Alberto Stegeman. De programmamaker van SBS zette een verborgen camera-onderzoek op touw nadat hij werd benaderd door een slachtoffer. Stegeman heeft de deurwaarder ook op camera geconfronteerd met zijn daden. Beelden van die ontmoeting zijn zondagavond te zien in Undercover in Nederland op SBS6.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Seksdeurwaarder werd in verborgen camera-val gelokt
Seksdeurwaarder werd in verborgen camera-val gelokt
Betrapte seksdeurwaarder: 'Ik weet dat ik fout ben'
Meerdere slachtoffers van seksdeurwaarder melden zich
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen