Steekpartij Deurne - (15 aug 2020) - wapenvondst (24 aug 2020)

Mes opgedoken van steekpartij: 15-jarige Limburger verdacht

Duikers van de politie hebben maandag het mes gevonden dat vorige week zaterdag gebruikt werd bij de steekpartij aan het Haageind in Deurne. Een 15-jarige jongen uit Horst werd vorige week dinsdag opgepakt.

Deurne horst steekpartij steekincident (18 aug 2020)
Minderjarige Horstenaar opgepakt voor steekpartij in Deurne

Een 15-jarige jongen uit Horst is dinsdag door de politie aangehouden, in verband met een steekpartij in het Noord-Brabantse Deurne.

Zwaargewonde vrouw bij ongeluk in Deurne
88-jarige vrouw overleden na ongeluk met vrachtwagen

De 88-jarige vrouw uit Ysselsteyn die maandag zwaargewond raakte bij een aanrijding in Deurne is aan haar verwondingen overleden.

Zwaargewonde vrouw bij ongeluk in Deurne
88-jarige vrouw uit Ysselsteyn zwaargewond bij ongeluk

In Deurne is maandagmiddag een 88-jarige vrouw uit Ysselsteyn zwaargewond geraakt.

Horst-Sevenum horst sevenum (2 jul 2020)
Geen treinverkeer tussen Venlo en Deurne

Tussen Deurne en Venlo rijden donderdag naar verwachting tot 15:45 uur geen treinen.

nertsenfokkerij, nerts in kooi, zilvernerts (stock)
Alle nertsen van fokkerij Deurne gedood

In Deurne zijn zaterdag alle nertsen van een nertsenfokkerij gedood. Dat was nodig omdat het coronavirus er had toegeslagen.

Ruimen nertsen ANP foto
Ruiming nertsen begonnen in Brabant, nog niet in Limburg

In Deurne, net over de provinciegrens bij Ysselsteyn, is zaterdagochtend begonnen met de ruiming van de eerste nertsenfokkerij. Dat heeft een woordvoerster van de NVWA laten weten. Het gaat om ongeveer 1500 teven met pups.

De Peelbrand smeult na enkele weken nog steeds
Helft gebied brand Deurnese Peel smeult nog steeds

Een maand na het ontstaan van de brand die 800 hectare van het natuurgebied op de grens tussen Brabant en Limburg in de as legde, smeult het vuur nog steeds na.

Peelbrand Deurne (30 mei 2020)
Opnieuw brand in de Peel

De Peelbrand bij Griendtsveen laait zaterdagavond opnieuw op.

Brand Deurnese Peel - 21 apr 2020
'Peel moet veilig' eisen omwonenden na beangstigende brand

Drie dorpsraden rond de Deurnese Peel eisen dat er meer aandacht komt voor de veiligheid rond het natuurgebied. Aanleiding is de brand die daar afgelopen week 800 hectare natuur in de as legde.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten