Illegale wapens in Limburg: 'Hebben het laten gebeuren'

De politie wist afgelopen jaar zo'n 400 illegale vuurwapens in beslag te nemen in onze provincie. Privé-detective John Vullers schrikt niet van die cijfers. "Ik denk dat we het met zijn allen een beetje hebben laten gebeuren."

'Privédetective Zuidema en zakenman beslechten conflict'

Privédetective Ben Zuidema en zakenman Michel Sniekers hebben een akkoord bereikt. Het geplande kort geding hoeft daarom niet door te gaan.

Gedupeerden grote brand Panningen doen aangifte

De gedupeerde ondernemers van een grote brand in Panningen begin vorige maand zijn boos op de politie.

Beslag gelegd op vermogen van privédetective

Er is beslag gelegd op rekeningen en panden van privédetective Ben Zuidema (81). Dat komt door een conflict met zakenman Michel Sniekers, die zich gefopt voelt door de detective uit Wessem.

Politie en detectives onderzoeken brandstichting Panningen

Informatie van privédectives wordt meegenomen in het onderzoek naar de de grote brand die vorige week een bedrijfsverzamelpand in Panningen verwoestte.

Doodsbedreiging voor Wessemse detective in vermissingszaak

Privédetective Ben Zuidema uit Wessem is met de dood bedreigd voor zijn onderzoek naar de vermissing van de Belgische Elke Wevers.

Drie tips over juwelendiefstal bij Piet van Pol

Bij recherchebureau Ben Zuidema zijn drie tips binnengekomen over de diefstal van juwelen bij de Roermondse vastgoedmagnaat Piet van Pol.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten