Drukte in Venlo (17 mei 2020)

Venlo scherpt maatregelen aan voor veilig bezoek binnenstad

De gemeente Venlo heeft extra maatregelen aangekondigd om het bezoek aan de Venlose binnenstad veiliger en aangenamer te laten verlopen voor iedereen.

Overname redt muziekwinkel voor Heerlen

Muziekwinkelketen Keymusic neemt Arons in Heerlen over. Twee weken geleden maakte eigenaar Jeroen Arons bekend de zaak te moeten sluiten, maar door de overname is de zaak gered.

Muziekwinkel Arons in Heerlen gaat dicht

Muziekwinkel Arons in Heerlen sluit de deuren.

Volgens het UWV zal het tempo van de banengroei in Limburg vertragen
Aantal ww-uitkeringen blijft dalen

Het aantal ww-uitkeringen in Limburg lag in november dit jaar 20 procent lager dan in 2017.

Directeur Outlet: 'Mensen verleiden voor baan bij outlet'

Rudolf van Gompel, directeur van Designer Outlet Roermond, gaat mensen verleiden om te komen werken bij de outlet.

Black Friday: Drukte bij Limburgse winkels

Het is Black Friday. Met feestmaand december voor de deur openen winkeliers het koopjesjachtseizoen, met een enorme drukte tot gevolg.

Designer Outlet opnieuw meest succesvolle outlet van Europa

De Designer Outlet Roermond is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot het economisch meest succesvolle outletcentrum van Europa.

'Samenwerking tegen winkelleegstand hard nodig'

Gemeenten en het Rijk moeten samen werken om winkelleegstand tegen te gaan. In veel stadswijken en dorpen groeit de leegstand en die gebieden dreigen daardoor minder leefbaar te worden.

Leegstand blijft groot probleem in Limburgse winkelstraten

Hoewel de winkelleegstand in Nederland voor het eerst sinds tien jaar is gedaald, blijft het een groot probleem in Limburg. Het leegstandspercentage ligt in de meeste gemeenten (ruim) boven het landelijk gemiddelde.

Witteveen Mode
'Voldoende belangstelling voor modeketen Witteveen'

De kans is groot dat de onlangs failliet verklaarde modeketen Witteveen Mode een doorstart zal maken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten