Overslaan en naar de inhoud gaan

Desiree Vranken kan alleen hopen op Rio

Geplaatst opvrijdag 6 november 2015 - 18:43

Rolstoel-atlete Desiree Vranken hoopt op deelname aan de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro.

De Roermondse wheeler voldoet aan alle kwalificatie-eisen, maar is afhankelijk van de bond of ze daadwerkelijk mag deelnemen.

Voldoe aan eisen
De Nederlandse ploeg krijgt een beperkt aantal startplekken toebedeeld van de organisatie. Er zijn echter meer atleten die hebben voldaan aan de eisen, dan dat er beschikbare plekken zijn.
"Ik voldoe aan alle eisen. Het is een soort van lootje trekken. Voor ons als atleten is de onzekerheid heel vervelend", aldus Vranken.

Brons
De wheeler won op de Paralymische Spelen in Londen brons op de 200 meter. Ondanks dat die afstand is geschrapt denkt ze ook dit keer kandidate te zijn voor een medaille. "De andere dames weten niet echt wat ze van me kunnen verwachten op de andere afstanden, maar ik heb in Londen bewezen dat ze rekening met me moeten houden", waarschuwt Vranken haar concurrentie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Paralympiër Desiree Vranken niet van start op 100 meter
Desiree Vranken
Voorbereiding Rio start voor Vranken in Portugal
Desiree Vranken toch van start op 400 meter
Zilver voor Desiree Vranken op Grand Prix van Dubai
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen