Twee keer goud voor rolstoelatlete Vranken bij Open NK

Desirée Vranken heeft bij de Open Nederlandse kampioenschappen in Terneuzen twee gouden medailles gewonnen.

Einde Paralympics voor geblesseerde rolstoelatlete Vranken

Rolstoelatlete Desiree Vranken gaat vrijdag niet van start in de finale van de 800 meter op de Paralympics in Rio de Janeiro.

Paralympics: geen medaille voor rolstoelatlete Vranken

Rolstoelatlete Desiree Vranken uit Roermond heeft in de finale van de 400 meter geen medaille behaald op de Paralympics in Rio.

Desiree Vranken toch van start op 400 meter

Desiree Vranken gaat woensdag van start in de finale van de 400 meter op de Paralympische Spelen. Vranken hoefde bij gebrek aan deelnemers niet in actie te komen.

Paralympiër Desiree Vranken niet van start op 100 meter

Desiree Vranken uit Roermond kan vrijdag niet van start gaan op de Paralympische Spelen. De 19-jarige wheeler moet de 100 meter op doktersadvies laten schieten.

Desiree Vranken
Voorbereiding Rio start voor Vranken in Portugal

Desiree Vranken uit Roermond bereidt zich in Portugal voor op de Paralympische Spelen in Rio. De 19-jarige wheeler komt in Rio uit op de 100, 400 meter en 800 meter.

Rolstoelatlete Desiree Vranken wint op de 100 meter

Desiree Vranken heeft de 100 meter gewonnen op de International Para-Athletics Challenge in Amsterdam.

Rolstoelatlete Vranken verbetert Nederlands record

Rolstoelatlete Desiree Vranken uit Roermond heeft zaterdag tijdens de Open Zwitserse kampioenschappen in Nottwil het Nederlands record op de 1.500 meter verbeterd.

Dubbel prijs voor rolstoelatlete Vranken

Rolstoelatlete Desiree Vranken heeft bij de Open Nederlandse kampioenschappen atletiek voor gehandicapten de 100 en de 800 meter gewonnen.

Zilver voor Desiree Vranken op Grand Prix van Dubai

Desiree Vranken is tweede geworden op de 800 meter tijdens de Grand Prix van Dubai.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten