Overslaan en naar de inhoud gaan

Designhotel 'adopteert' kamer in Ronald McDonald Huis

Geplaatst opmaandag 17 december 2018 - 17:45

Het Townhouse Designhotel heeft een kamer van het Ronald McDonald Huis in Maastricht volledig gerenoveerd en ingericht.

Het is de bedoeling dat uiteindelijk alle 17 kamers in de toekomst door een hotel 'geadopteerd' worden. De hotels betalen de kosten voor het opknappen van de kamers.

Aan vervanging toe
De ruimten in het Ronald McDonald Huis in Maastricht zijn aan vervanging toe. In het huis kunnen gezinnen overnachten die een ernstig ziek kind in het Maastrichtse UMC+ hebben. "We zijn ontzettend blij met de adoptie", zegt Margo de Kock, managing director van het Ronald McDonald Huis. "Wij krijgen geen subsidie en zijn dus volledig afhankelijk van sponsors, donaties en giften. Door onze kamers door Maastrichtse hotels te laten adopteren is de toekomst gegarandeerd."

Geen enkele twijfel
De kamer die door het designhotel wordt ingericht is de eerste van de vier die eigenaar LBG Hotels onder handen neemt. "We staan middenin de Maastrichtse maatschappij", zegt eigenaar Rino Soeters. "We hebben dan ook niet getwijfeld om dit te doen."

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen