Overslaan en naar de inhoud gaan

Designhotel 'adopteert' kamer in Ronald McDonald Huis

Geplaatst opmaandag 17 december 2018 - 17:45

Het Townhouse Designhotel heeft een kamer van het Ronald McDonald Huis in Maastricht volledig gerenoveerd en ingericht.

Het is de bedoeling dat uiteindelijk alle 17 kamers in de toekomst door een hotel 'geadopteerd' worden. De hotels betalen de kosten voor het opknappen van de kamers.

Aan vervanging toe
De ruimten in het Ronald McDonald Huis in Maastricht zijn aan vervanging toe. In het huis kunnen gezinnen overnachten die een ernstig ziek kind in het Maastrichtse UMC+ hebben. "We zijn ontzettend blij met de adoptie", zegt Margo de Kock, managing director van het Ronald McDonald Huis. "Wij krijgen geen subsidie en zijn dus volledig afhankelijk van sponsors, donaties en giften. Door onze kamers door Maastrichtse hotels te laten adopteren is de toekomst gegarandeerd."

Geen enkele twijfel
De kamer die door het designhotel wordt ingericht is de eerste van de vier die eigenaar LBG Hotels onder handen neemt. "We staan middenin de Maastrichtse maatschappij", zegt eigenaar Rino Soeters. "We hebben dan ook niet getwijfeld om dit te doen."

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen