Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Designer Outlet opnieuw meest succesvolle outlet van Europa

Geplaatst opwoensdag 15 november 2017 - 8:39

De Designer Outlet Roermond is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot het economisch meest succesvolle outletcentrum van Europa.

Dat blijkt uit het 'Outlet Centre Performance Report Europe 2017'. Dit onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door adviesbureaus Ecostra en Magdus.

Succesvol
Er deden in totaal 82 fabrikanten van zo'n 120 merken mee aan het onderzoek. Hen werd gevraagd naar de economische prestaties van hun winkels in de verschillende outletcentra in Europa. De resultaten werden vervolgens per outletcentrum met elkaar vergeleken. De Designer Outlet van de McArthurGlen-group in Roermond kwam daarbij als beste uit de bus.

Het is de vijfde keer sinds de start van het jaarlijkse onderzoek (2009) dat de McArthurGlen-group er met de prijs vandoor gaat.

Merken
In het onderzoek werd de fabrikanten ook gevraagd welke merken ze het liefst als buren hebben in een outletcentrum. De voorkeur van de fabrikanten blijkt uit te gaan naar Ralph Lauren (34,5 procent), Nike (24,1 procent) en Tommy Hilfiger (17,2 procent), meldt FashionUnited.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen