Venlo stad

Ondernemers teleurgesteld: 'Zo komt Venlo zelf op de ic'

Ondernemers in Venlo zijn teleurgesteld. Afgelopen week riep de gemeente Duitse kooptoeristen op om voorlopig geen bezoekje aan de stad te brengen. En dit was zaterdag tijdens de Dag van de Duitse Eenheid te merken.

Venlo binnenstad
Duitse drukte lijkt uit te blijven in Roermond en Venlo

De gevreesde drukte met Duitsers in Venlo en Roermond valt zaterdag rond de middag vooralsnog mee. Dat blijkt uit een rondgang langs woordvoerders van deze steden.

Outlet Roermond mondkapje (12 aug 2020)
Verdere verlaging bezoekersaantal Outlet nu niet nodig

Van de Veiligheidsregio Limburg-Noord hoeft het maximum bezoekersaantal in de Designer Outlet Roermond op dit moment niet verder naar beneden. Wel kan de Outlet beter zijn best doen om bezoekers de regels te laten naleven.

Outlet Roermond mondkapje (12 aug 2020)
Maximum bezoekersaantal Designer Outlet niet verder omlaag

Het is voorlopig niet nodig om het maximum bezoekersaantal in het Designer Outlet Center in Roermond naar beneden bij te stellen.

Outlet Roermond mondkapje (12 aug 2020)
Mondkapjes vanaf nu verplicht in Designer Outlet

Alle bezoekers van het Designer Outlet in Roermond moeten vanaf woensdag verplicht een mondkapje dragen.

Rianne Donders burgemeester Roermond (7 aug 2020)
Donders: 'Te makkelijk om te roepen dat Outlet dicht moet'

Burgemeester Rianne Donders van Roermond vindt het te gemakkelijk te roepen dat het Outlet Center moet worden gesloten, nu is gebleken dat zes mensen die er werken zijn besmet met corona.

file roermond duitsers
Duitsers in de file om Outlet in te mogen

Op de N280 in Roermond is zondagmiddag een file ontstaan door wachtende Duitse auto's.

Edit - Heropening Designer Outlet Center Roermond nr 2 (11 mei 2020)
Bezoekersaantal Designer Outlet wordt verlaagd

In het Designer Outlet Center in Roermond mogen maximaal 3.000 bezoekers komen. Het bezoekersaantal is verlaagd omdat het afgelopen weekend te druk was in het merkendorp.

Drukte Outlet Roermond (16 mei 2020)
'Outlet werkt aan plan om coronaregels te handhaven'

De Designer Outlet in Roermond legt dinsdag een plan op tafel om drukke taferelen zoals in het voorbije weekend te voorkomen.

Drukte Outlet Roermond (16 mei 2020)
Meer Duitsers steken grens over: druk bij Outlet

Steeds meer Duitsers lijken te profiteren van de open grenzen in Midden-Limburg. Nu de grenscontroles door marechaussee en andere handhavers sinds enkele weken zijn weggevallen, groeit de toestroom van Duitsers gestaag.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten