Overslaan en naar de inhoud gaan

Dertigste autobrand in Maastricht

Geplaatst opdinsdag 15 september 2015 - 10:00

Voor de dertigste keer sinds mei is in Maastricht een auto uitgebrand.

Deze keer ging het om een auto die geparkeerd stond aan de Padualaan, in de wijk Scharn. De brandweer werd even voor 0:30 uur gewaarschuwd.

Oosten
Het overgrote deel van de autobranden die de stad de afgelopen maanden teisterden, gebeurde in het oostelijk deel van de stad. Met name de buurten Scharn en Wyckerpoort werden vaak getroffen.

Onderzoek
Het onderzoek van de politie heeft nog weinig tastbaars opgeleverd. Zo is nog niet duidelijk of het om een pyromaan gaat, of dat er andere motieven aan ten grondslag liggen.

Lees meer over de autobranden in Maastricht

Landgraaf en Nederweert
Het was overigens niet alleen Maastricht waar in de nacht van maandag op dinsdag een auto in brand stond. In Landgraaf brandden even voor tweeën enkele auto's op een parkeerplaats, tegen het ochtendgloren was het raak in Nederweert

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Twee autobranden vlak bij elkaar in Maastricht
Opnieuw auto in brand in Maastricht
Weer auto uitgebrand in Maastricht
brand, autobrand, maastricht
Weer autobranden in Maastricht
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen