Overslaan en naar de inhoud gaan

Dertig mensen tekenen condoleanceregister voor Ömer Köksal

Geplaatst opdinsdag 7 november 2017 - 22:11

In Blerick hebben dinsdagavond ruim dertig mensen het condoleanceregister getekend voor Ömer Köksal.

Het register is een initiatief van vrijwilligster Melany Holthuijsen van buurtcentrum Muspelheim. Dat ligt in de wijk Vastenavondkamp waar de dodelijke schietpartij vorige week woensdag was.

In gesprek
Naast het eerbetoon wil Holthuijsen ook dat buurtbewoners met elkaar in gesprek gaan en samen ervoor zorgen dat de rust in de wijk terugkeert.

Lees ook: Condoleanceregister voor doodgeschoten Ömer Köksal

Mensen die het register willen tekenen, kunnen ook woensdagavond nog terecht in het wijkcentrum. Daarna wordt het aangeboden aan de ouders van Ömer Köksal.

Lees hier alles over de dodelijke schietpartij in Blerick.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen