Overslaan en naar de inhoud gaan

Derksen over privéjet-uitspraak Heitinga: 'misselijkmakend'

Geplaatst opwoensdag 8 februari 2017 - 13:32

Johan Derksen heeft maandagavond hard uitgehaald naar Johnny Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie.

De Maastrichtse zus van Boudewijn Zenden en haar eega gaven vorige week een interview in de Linda dat tot veel ophef leidde.

Privéjet
In het interview vertelde het tweetal dat ze het na de
voetbalcarrière van Johnny met minder geld moesten doen. De voorbeelden die het tweetal gaf zorgde vervolgens voor gefronste wenkbrauwen. "Vroeger pakten we weleens een privéjet, maar dat doen we niet meer", vertelde John onder meer."Op vakantie huren we nog steeds een dik huis, maar je hebt verschillende categorieën dik. Dat is ook een stukje bewustwording." Charlotte-Sophie viel hem bij: "Het is wennen."

Lees ook: Familie Heitinga niet meer met privéjet op vakantie

Misselijkmakend
Johan Derksen heeft echter geen goed woord over voor het tweetal. "Dat zo’n doorsnee voetballer als Heitinga net doet alsof hij Elvis Presley is met zijn vakanties met privéjets. Het is toch misselijkmakend? Weet die man niet wat er in Nederland aan de gang is? Dat er in elke stad duizenden gezinnen vreten van de voedselbanken. Ik vind het echt shocking", tiert Derksen aan tafel bij Voetbal Inside.

Klagen en zeuren
Antoinnette Scheulderman die het interview afnam, liet dinsdagavond bij De Wereld Draait Door weten te balen van de ontstane commotie. Volgens haar hebben media selectief zitten shoppen in haar verhaal. "Dan wordt gelijk gedaan alsof hij een zesvoudige moord heeft begaan. Wat dacht hij wel niet met het miepen om zijn privéjet met wat er allemaal speelt in de wereld? Dat is niet zo. Ik vroeg hem gewoon naar een voorbeeld. Hij klaagde niet en zeurde niet."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

René van der Gijp neemt Boudewijn Zenden weer op de hak
Familie Heitinga niet meer met privéjet op vakantie
Johan Derksen over Roda: 'Gekkenhuis'
Johan Derksen vernietigend over Bert van Marwijk
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen