Overslaan en naar de inhoud gaan

Derksen over privéjet-uitspraak Heitinga: 'misselijkmakend'

Geplaatst opwoensdag 8 februari 2017 - 13:32

Johan Derksen heeft maandagavond hard uitgehaald naar Johnny Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie.

De Maastrichtse zus van Boudewijn Zenden en haar eega gaven vorige week een interview in de Linda dat tot veel ophef leidde.

Privéjet
In het interview vertelde het tweetal dat ze het na de
voetbalcarrière van Johnny met minder geld moesten doen. De voorbeelden die het tweetal gaf zorgde vervolgens voor gefronste wenkbrauwen. "Vroeger pakten we weleens een privéjet, maar dat doen we niet meer", vertelde John onder meer."Op vakantie huren we nog steeds een dik huis, maar je hebt verschillende categorieën dik. Dat is ook een stukje bewustwording." Charlotte-Sophie viel hem bij: "Het is wennen."

Lees ook: Familie Heitinga niet meer met privéjet op vakantie

Misselijkmakend
Johan Derksen heeft echter geen goed woord over voor het tweetal. "Dat zo’n doorsnee voetballer als Heitinga net doet alsof hij Elvis Presley is met zijn vakanties met privéjets. Het is toch misselijkmakend? Weet die man niet wat er in Nederland aan de gang is? Dat er in elke stad duizenden gezinnen vreten van de voedselbanken. Ik vind het echt shocking", tiert Derksen aan tafel bij Voetbal Inside.

Klagen en zeuren
Antoinnette Scheulderman die het interview afnam, liet dinsdagavond bij De Wereld Draait Door weten te balen van de ontstane commotie. Volgens haar hebben media selectief zitten shoppen in haar verhaal. "Dan wordt gelijk gedaan alsof hij een zesvoudige moord heeft begaan. Wat dacht hij wel niet met het miepen om zijn privéjet met wat er allemaal speelt in de wereld? Dat is niet zo. Ik vroeg hem gewoon naar een voorbeeld. Hij klaagde niet en zeurde niet."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

René van der Gijp neemt Boudewijn Zenden weer op de hak
Familie Heitinga niet meer met privéjet op vakantie
Johan Derksen over Roda: 'Gekkenhuis'
Bonnefanten museum Maastricht in DWDD pop-up museum
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen