Overslaan en naar de inhoud gaan

Derksen over privéjet-uitspraak Heitinga: 'misselijkmakend'

Geplaatst opwoensdag 8 februari 2017 - 13:32

Johan Derksen heeft maandagavond hard uitgehaald naar Johnny Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie.

De Maastrichtse zus van Boudewijn Zenden en haar eega gaven vorige week een interview in de Linda dat tot veel ophef leidde.

Privéjet
In het interview vertelde het tweetal dat ze het na de
voetbalcarrière van Johnny met minder geld moesten doen. De voorbeelden die het tweetal gaf zorgde vervolgens voor gefronste wenkbrauwen. "Vroeger pakten we weleens een privéjet, maar dat doen we niet meer", vertelde John onder meer."Op vakantie huren we nog steeds een dik huis, maar je hebt verschillende categorieën dik. Dat is ook een stukje bewustwording." Charlotte-Sophie viel hem bij: "Het is wennen."

Lees ook: Familie Heitinga niet meer met privéjet op vakantie

Misselijkmakend
Johan Derksen heeft echter geen goed woord over voor het tweetal. "Dat zo’n doorsnee voetballer als Heitinga net doet alsof hij Elvis Presley is met zijn vakanties met privéjets. Het is toch misselijkmakend? Weet die man niet wat er in Nederland aan de gang is? Dat er in elke stad duizenden gezinnen vreten van de voedselbanken. Ik vind het echt shocking", tiert Derksen aan tafel bij Voetbal Inside.

Klagen en zeuren
Antoinnette Scheulderman die het interview afnam, liet dinsdagavond bij De Wereld Draait Door weten te balen van de ontstane commotie. Volgens haar hebben media selectief zitten shoppen in haar verhaal. "Dan wordt gelijk gedaan alsof hij een zesvoudige moord heeft begaan. Wat dacht hij wel niet met het miepen om zijn privéjet met wat er allemaal speelt in de wereld? Dat is niet zo. Ik vroeg hem gewoon naar een voorbeeld. Hij klaagde niet en zeurde niet."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

René van der Gijp neemt Boudewijn Zenden weer op de hak
Familie Heitinga niet meer met privéjet op vakantie
Johan Derksen over Roda: 'Gekkenhuis'
Johan Derksen vernietigend over Bert van Marwijk
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen