Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde zege voor Luuk van Helden in wintercompetitie

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 16:32

Luuk van Helden heeft zijn derde zege in de wintercompetitie binnen. De veldrijder uit Vlodrop won de veldrit in Meijel met vier seconden voorsprong op Pekka Heijnen uit Bocholt.

Erwin Bakker uit Neerkant werd op zes seconden derde. In het algemeen klassement heeft Van Helden na zes wedstrijden 350 punten. Heijnen is tweede en heeft 23 punten achterstand.

Vijfde zege
Bij de masters pakte Edwin Raats de vijfde zege van het seizoen. De veldrijder uit Helmond had op de streep een gat van 54 seconden op John Montulet uit Venlo, die als eerste 50-plusser over de meet kwam. Raats gaat met 359 punten aan kop in deze categorie.

Zege voor Bas Peters
Bas Peters uit Heythuysen verscheen in Meijel voor de eerste keer dit seizoen aan de start van een wedstrijd in de wintercompetitie en won de wedstrijd bij de mountainbikers. Erwin Bakker uit Neerkant kon Peters lang volgen, maar verloor in de slotronde terrein en kwam 11 seconden na de mountainbiker uit Heythuysen over de finish. Ruben Verhees werd op bijna tweeënhalve minuut derde en versterkt zijn positie in het klassement bij de mountainbikers.

Leon Crienen was de snelste master in Meijel. Hij kwam 11 seconden eerder dan klassementsleider Jurgen van Vlasselaer uit As over de streep. Jacques Cox uit Neer was in deze categorie met een derde plaats de eerste 50-plusser.

Gedubbeld
Bij de vrouwen ging de zege naar Femke Gort uit Echt. Zij had na zes ronden 1 minuut en 23 seconden voorsprong op Tamara Janssen uit Hoensbroek. De rest van het deelnemersveld werd door Gort gedubbeld. Janssen blijft koploper in het klassement bij de vrouwen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen