Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde zege voor Luuk van Helden in wintercompetitie

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 16:32

Luuk van Helden heeft zijn derde zege in de wintercompetitie binnen. De veldrijder uit Vlodrop won de veldrit in Meijel met vier seconden voorsprong op Pekka Heijnen uit Bocholt.

Erwin Bakker uit Neerkant werd op zes seconden derde. In het algemeen klassement heeft Van Helden na zes wedstrijden 350 punten. Heijnen is tweede en heeft 23 punten achterstand.

Vijfde zege
Bij de masters pakte Edwin Raats de vijfde zege van het seizoen. De veldrijder uit Helmond had op de streep een gat van 54 seconden op John Montulet uit Venlo, die als eerste 50-plusser over de meet kwam. Raats gaat met 359 punten aan kop in deze categorie.

Zege voor Bas Peters
Bas Peters uit Heythuysen verscheen in Meijel voor de eerste keer dit seizoen aan de start van een wedstrijd in de wintercompetitie en won de wedstrijd bij de mountainbikers. Erwin Bakker uit Neerkant kon Peters lang volgen, maar verloor in de slotronde terrein en kwam 11 seconden na de mountainbiker uit Heythuysen over de finish. Ruben Verhees werd op bijna tweeënhalve minuut derde en versterkt zijn positie in het klassement bij de mountainbikers.

Leon Crienen was de snelste master in Meijel. Hij kwam 11 seconden eerder dan klassementsleider Jurgen van Vlasselaer uit As over de streep. Jacques Cox uit Neer was in deze categorie met een derde plaats de eerste 50-plusser.

Gedubbeld
Bij de vrouwen ging de zege naar Femke Gort uit Echt. Zij had na zes ronden 1 minuut en 23 seconden voorsprong op Tamara Janssen uit Hoensbroek. De rest van het deelnemersveld werd door Gort gedubbeld. Janssen blijft koploper in het klassement bij de vrouwen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen