Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde zege voor Luuk van Helden in wintercompetitie

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 16:32

Luuk van Helden heeft zijn derde zege in de wintercompetitie binnen. De veldrijder uit Vlodrop won de veldrit in Meijel met vier seconden voorsprong op Pekka Heijnen uit Bocholt.

Erwin Bakker uit Neerkant werd op zes seconden derde. In het algemeen klassement heeft Van Helden na zes wedstrijden 350 punten. Heijnen is tweede en heeft 23 punten achterstand.

Vijfde zege
Bij de masters pakte Edwin Raats de vijfde zege van het seizoen. De veldrijder uit Helmond had op de streep een gat van 54 seconden op John Montulet uit Venlo, die als eerste 50-plusser over de meet kwam. Raats gaat met 359 punten aan kop in deze categorie.

Zege voor Bas Peters
Bas Peters uit Heythuysen verscheen in Meijel voor de eerste keer dit seizoen aan de start van een wedstrijd in de wintercompetitie en won de wedstrijd bij de mountainbikers. Erwin Bakker uit Neerkant kon Peters lang volgen, maar verloor in de slotronde terrein en kwam 11 seconden na de mountainbiker uit Heythuysen over de finish. Ruben Verhees werd op bijna tweeënhalve minuut derde en versterkt zijn positie in het klassement bij de mountainbikers.

Leon Crienen was de snelste master in Meijel. Hij kwam 11 seconden eerder dan klassementsleider Jurgen van Vlasselaer uit As over de streep. Jacques Cox uit Neer was in deze categorie met een derde plaats de eerste 50-plusser.

Gedubbeld
Bij de vrouwen ging de zege naar Femke Gort uit Echt. Zij had na zes ronden 1 minuut en 23 seconden voorsprong op Tamara Janssen uit Hoensbroek. De rest van het deelnemersveld werd door Gort gedubbeld. Janssen blijft koploper in het klassement bij de vrouwen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen