Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde zege op rij voor MVV

Geplaatst opzondag 28 augustus 2016 - 16:34

MVV heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Achilles’29 gewonnen: 2-3.

De doelpunten kwamen op naam van Nick Kuipers, Emrullah Güvenc en Jordy Croux.

Openingstreffer
Thomas Verheydt kon toch aan de aftrap verschijnen en was na een kwartier spelen dicht bij de openingstreffer. Die kwam er uiteindelijk pas zeven minuten later, nadat aanvoerder Nick Kuipers een corner van Jordy Croux binnenkopte: 0-1. Vijf minuten voor rust verdubbelde
Emrullah Güvenc de marge: 0-2.

Kopbal tegen de lat
Kort na rust kreeg Verheydt opnieuw de mogelijkheid om te scoren, maar raakte zijn kopbal de lat. Even later had Jordy Croux de 0-3 binnen moeten schieten toen hij werd weggestuurd door Güvenc. Zijn te slappe schot was een prooi voor Achilles-doelman Robbert te Loeke.

Doordat MVV het naliet de wedstrijd vroegtijdig te beslissen, maakte Boy van de Beek het in de slotfase nog spannend door een vrije trap in de kruising te schieten: 1-2.

Geen gelijkmaker
Een minuut na de aansluitingstreffer maakte Croux vanaf elfmeter de 1-3, maar deze werd snel gevolgd door de 2-3 van invaller Mark Materink. Achilles kreeg uiteindelijk nog vijf minuten blessuretijd om de gelijkmaker te forceren, maar de bezoekers wisten de derde zege op rij over de streep te trekken.

Door de overwinning in Groesbeek bezet MVV de vijfde plaats in de eerste divisie met drie punten minder dan koploper Jong PSV.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV wint besloten oefenduel van Willem II
Seizoen van MVV begint zonder keeper
Lokeren-keeper test bij MVV
KNVB stelt beslissing over voortbestaan Fortuna uit
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV