Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde verdachte overval reisbureau Roermond opgepakt

Geplaatst opdinsdag 14 oktober 2014 - 15:58

De politie heeft dinsdag in Roermond een derde verdachte aangehouden voor een overval eerder dit jaar op een reisbureau.

Eerder hield de politie een 20-jarige en een 21-jarige Roermondenaar aan. De oudste is inmiddels op vrije voeten, maar blijft verdachte.

Opsporing Verzocht
In de jacht op de overvallers kon de politie rekenen op steun van het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Op 30 september werden beelden van de overval uitgezonden. Dat leverde 35 tips op.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Overval op reisbureau Roermond, 29 juli 2014
Roermondenaren opgepakt voor overval op reisbureau
Gevonden gewonde man Heerlen: 1 tip na Opsporing Gezocht
Enkele tips overval Roermond
Gewelddadige overval Roermond in Opsporing Verzocht
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen