Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde verdachte opgepakt voor havenbranden

Geplaatst opwoensdag 22 juli 2015 - 15:21

Een Maastrichtenaar van 28 is dinsdag opgepakt vanwege een van de havenbranden, een half jaar geleden in Midden-Limburg.

Hij is de derde man die is aangehouden in de zaak.

Woning
Een politiepatrouille hield de man dinsdag in zijn woonplaats aan. Recherchewerk bracht de politie op het spoor van de verdachte. Zijn woning is inmiddels ook doorzocht op mogelijke bewijsstukken.

Miljoenenschade
De branden in de jachthavens van Herten, Ohé en Laak, Roermond en Wessem zorgden in december en januari voor een miljoenenschade. Bij drie branden is aangetoond dat de vlammen waren aangestoken, de oorzaak van de brand in Roermond is niet bekend omdat de vlammen daar te weinig sporen achterlieten.

Medeverdachten
Twee andere mannen zitten al vast vanwege de havenbranden. Het gaat om een 32-jarige Maastrichtenaar, en een man uit Eindhoven van 48. Hun voorarrest is pas nog met 30 dagen verlengd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

OM zoekt brein reeks havenbranden Midden-Limburg
Bewijs verband havenbranden Midden-Limburg mager
Verdachte branden jachthavens blijft in cel
Tweede verdachte Limburgse havenbranden opgepakt
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen