Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde verdachte opgepakt voor havenbranden

Geplaatst opwoensdag 22 juli 2015 - 15:21

Een Maastrichtenaar van 28 is dinsdag opgepakt vanwege een van de havenbranden, een half jaar geleden in Midden-Limburg.

Hij is de derde man die is aangehouden in de zaak.

Woning
Een politiepatrouille hield de man dinsdag in zijn woonplaats aan. Recherchewerk bracht de politie op het spoor van de verdachte. Zijn woning is inmiddels ook doorzocht op mogelijke bewijsstukken.

Miljoenenschade
De branden in de jachthavens van Herten, Ohé en Laak, Roermond en Wessem zorgden in december en januari voor een miljoenenschade. Bij drie branden is aangetoond dat de vlammen waren aangestoken, de oorzaak van de brand in Roermond is niet bekend omdat de vlammen daar te weinig sporen achterlieten.

Medeverdachten
Twee andere mannen zitten al vast vanwege de havenbranden. Het gaat om een 32-jarige Maastrichtenaar, en een man uit Eindhoven van 48. Hun voorarrest is pas nog met 30 dagen verlengd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

OM zoekt brein reeks havenbranden Midden-Limburg
Bewijs verband havenbranden Midden-Limburg mager
Verdachte branden jachthavens blijft in cel
Tweede verdachte Limburgse havenbranden opgepakt
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen