Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde verdachte aangehouden na dood Roermondenaar

Geplaatst opdinsdag 26 juni 2018 - 14:31

De politie heeft maandagavond een derde verdachte aangehouden in verband met de dood van Roermondenaar Zino Ignasia, op 15 juni in Rotterdam.

Het gaat om een 21-jarige man uit Rotterdam. De politie denkt nu de drie hoofdverdachten in de zaak te pakken te hebben.

Sandelingplein
​Ignasia werd doodgeschoten in een huis aan
het Sandelingplein in Rotterdam. Getuigen zagen kort na de schietpartij twee mannen wegrennen en in een auto vertrekken.

Lees ook: Tweede verdachte gepakt voor moord op Roermondse man

Verdachten
Dezelfde avond hield de politie al een eerste verdachte aan, een 34-jarige Rotterdammer. Maandag volgde een tweede arrestatie. Toen betrof het een 34-jarige Rotterdammer die in Krimpen aan de IJssel in de boeien werd geslagen.

Vragen
De zaak is nog niet rond. Zo is de politie nog op zoek naar de tas die de daders op hun vlucht bij zich droegen. Ook is het nog de vraag waarom de Roermondenaar in Rotterdam was.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen