Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde verdachte aangehouden na dood Roermondenaar

Geplaatst opdinsdag 26 juni 2018 - 14:31

De politie heeft maandagavond een derde verdachte aangehouden in verband met de dood van Roermondenaar Zino Ignasia, op 15 juni in Rotterdam.

Het gaat om een 21-jarige man uit Rotterdam. De politie denkt nu de drie hoofdverdachten in de zaak te pakken te hebben.

Sandelingplein
​Ignasia werd doodgeschoten in een huis aan
het Sandelingplein in Rotterdam. Getuigen zagen kort na de schietpartij twee mannen wegrennen en in een auto vertrekken.

Lees ook: Tweede verdachte gepakt voor moord op Roermondse man

Verdachten
Dezelfde avond hield de politie al een eerste verdachte aan, een 34-jarige Rotterdammer. Maandag volgde een tweede arrestatie. Toen betrof het een 34-jarige Rotterdammer die in Krimpen aan de IJssel in de boeien werd geslagen.

Vragen
De zaak is nog niet rond. Zo is de politie nog op zoek naar de tas die de daders op hun vlucht bij zich droegen. Ook is het nog de vraag waarom de Roermondenaar in Rotterdam was.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen