Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde verdachte aangehouden na dood Roermondenaar

Geplaatst opdinsdag 26 juni 2018 - 14:31

De politie heeft maandagavond een derde verdachte aangehouden in verband met de dood van Roermondenaar Zino Ignasia, op 15 juni in Rotterdam.

Het gaat om een 21-jarige man uit Rotterdam. De politie denkt nu de drie hoofdverdachten in de zaak te pakken te hebben.

Sandelingplein
​Ignasia werd doodgeschoten in een huis aan
het Sandelingplein in Rotterdam. Getuigen zagen kort na de schietpartij twee mannen wegrennen en in een auto vertrekken.

Lees ook: Tweede verdachte gepakt voor moord op Roermondse man

Verdachten
Dezelfde avond hield de politie al een eerste verdachte aan, een 34-jarige Rotterdammer. Maandag volgde een tweede arrestatie. Toen betrof het een 34-jarige Rotterdammer die in Krimpen aan de IJssel in de boeien werd geslagen.

Vragen
De zaak is nog niet rond. Zo is de politie nog op zoek naar de tas die de daders op hun vlucht bij zich droegen. Ook is het nog de vraag waarom de Roermondenaar in Rotterdam was.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen