Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde tijd Verstappen in tweede vrije training Brazilië

Geplaatst opvrijdag 15 november 2019 - 21:46

Max Verstappen heeft op de tweede vrije training van de Grote Prijs van Brazilië in de Formule 1 de derde tijd neergezet.

De Limburgse coureur moest in zijn Red Bull 0,134 seconde toegeven op Sebastian Vettel, die in zijn Ferrari de snelste ronde reed (1.09,217).

Leclerc
Charles Leclerc had 0,021 meer nodig dan zijn Duitse ploeggenoot van de Italiaanse renstal en was de nummer twee.

Crashes
In de eerste training had Verstappen geen tijd neergezet. Zijn teamgenoot Alexander Albon was daarin de snelste. In beide trainingen deden zich, mede door het regenachtige weer, enkele crashes voor. Beide sessies eindigden daarom ook voortijdig.

Lees ook: Verstappen klokt geen tijd in eerste vrije training Brazilië

Rommelige dag
"Het was door het weer een beetje een rommelige dag en daardoor niet echt representatief", reageerde Verstappen op Verstappen.nl. Hij keek echter vooral naar de positieve punten. "De auto gaat hier goed. Natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, maar het was een goede start van het weekeinde. Maar morgen zal het weer anders zijn."

Lewis Hamilton is al wereldkampioen in de Formule 1. De Grote Prijs van Brazilië wordt zondag verreden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen