Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde plek voor Jochems bij Grote Prijs van Sopot

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 22:58

Springruiter Kevin Jochems is als derde geëindigd bij de Grote Prijs in het Poolse Sopot. De Duitser Daniel Deusser won de vijfsterren GP.

Zondagochtend staat de FEI Longines Nations Cup voor Nederland op het programma aan de Oostzeekust van Polen.

Dertien keer foutloos
Dertien foutloze combinaties uit de eerste ronde gingen vrijdagavond met elkaar de strijd voor de Grand Prix van Sopot. KNHS-Talent van het Jaar Jochems uit Sevenum reed met Cristello een goede manche. Daarmee nam de 23-jarige zilveren medaillewinnaar van het NK Springen de leiding. Jochems, in 2018 winnaar van de vijfsterren Grote Prijzen Hickstead en Dublin, werd op tijd geklopt door de Duitse winnaar Daniel Deusser en de Let Kristap Neretnieks, die tweede werd.

Bondscoach Rob Ehrens uit Echt kan dit weekend met zijn Oranje-ruiters de eerste punten voor de finale in Barcelona pakken.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen