Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde plek voor Jochems bij Grote Prijs van Sopot

Geplaatst opvrijdag 14 juni 2019 - 22:58

Springruiter Kevin Jochems is als derde geëindigd bij de Grote Prijs in het Poolse Sopot. De Duitser Daniel Deusser won de vijfsterren GP.

Zondagochtend staat de FEI Longines Nations Cup voor Nederland op het programma aan de Oostzeekust van Polen.

Dertien keer foutloos
Dertien foutloze combinaties uit de eerste ronde gingen vrijdagavond met elkaar de strijd voor de Grand Prix van Sopot. KNHS-Talent van het Jaar Jochems uit Sevenum reed met Cristello een goede manche. Daarmee nam de 23-jarige zilveren medaillewinnaar van het NK Springen de leiding. Jochems, in 2018 winnaar van de vijfsterren Grote Prijzen Hickstead en Dublin, werd op tijd geklopt door de Duitse winnaar Daniel Deusser en de Let Kristap Neretnieks, die tweede werd.

Bondscoach Rob Ehrens uit Echt kan dit weekend met zijn Oranje-ruiters de eerste punten voor de finale in Barcelona pakken.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen