Overslaan en naar de inhoud gaan

Derde plek voor Frijns in DTM-race op Lausitzring

Geplaatst opzondag 23 augustus 2020 - 16:08

Maastrichtenaar Robin Frijns heeft zondag zijn pole position in de tweede DTM-race van dit weekend op de Lausitzring in Duitsland niet kunnen omzetten in een overwinning.

Hij kwam als derde over de finish na de Oostenrijker Lucas Auer en de Duitser Timo Glock.

Pitstop
Frijns reed tijdens de race lang aan kop, maar viel terug na een pitstop laat in de race. Daarna kon hij niet meer de leiderspositie overnemen. De Maastrichtenaar staat nu op de derde plek in het algemeen klassement. Zijn teamgenoot Nico Müller uit Zwitserland leidt de strijd om het kampioenschap.

Zaterdagrace
Voor de eerste race van het weekend op de Lausitzring pakte Frijns in de kwalificatie de derde plek. Op die positie finishte hij zaterdag ook.

Het volgende DTM-weekend is over twee weken op TT Circuit Assen.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen