EVV - Hollandia Voetbal

Winst voor Groene Ster en EVV Echt

Groene Ster heeft de uitwedstrijd tegen OFC gewonnen. De mannen uit Heerlerheide versloegen in Oostzaan de thuisploeg met 3-2 door een doelpunt van invaller Yoëll Henssen kort voor het eindsignaal.

Voetbal, voetbalveld, leeg veld, lijnen (stock)
EVV Echt door Hercules afgedroogd

EVV Echt is in de eerste thuiswedstrijd van de competitie In de Bandert afgedroogd. De elf van coach René Eijer kregen Hercules uit Utrecht op bezoek en verloren met 0-5.

DEM - Groene Ster (13 sep 2020)
Groene Ster verliest in Beverwijk

De voetballers van Groene Ster hebben de tweede wedstrijd van de competitie in de derde divisie verloren. In Beverwijk was DEM met 3-1 te sterk voor het team uit Heerlerheide.

Groene Ster
Winst voor Groene Ster, EVV gelijk bij seizoensopening

Groene Ster heeft aan de eerste wedstrijd van de competitie in de derde divisie drie punten overgehouden. EVV speelde gelijk.

voetbal stock
Wisselende resultaten voor Limburgse teams in derde divisie

De twee Limburgse voetbalteams in de derde divisie hebben dit weekeinde wisselend gepresteerd. Groene Ster verloor van Jong ADO Den Haag, EVV won thuis van Blauw Geel '38.

Thom Vluggen Groene Ster (26 jan 2020)
Winst voor Limburgse voetbalteams in derde divisie

De Limburgse voetbalclubs in de derde divisie hebben een goed weekend achter de rug.

EVV - Dongen (19 jan 2020)
Winst voor EVV, verlies voor Groene Ster

EVV Echt heeft de thuiswedstrijd in de derde divisie tegen het hoger geplaatste Dongen gewonnen.

Voetbal derde divisie Groene Ster Heerlerheide (29 sep 2019)
EVV verlengt met trainer Eijer en wint laatste duel van 2019

EVV heeft zaterdagavond de laatste wedstrijd van 2019 met een ruime zege afgesloten.

Nederlaag EVV (1 dec 2019)
Thuisnederlaag voor EVV tegen koploper OSS '20

EVV Echt heeft thuis met 1-0 verloren van OSS '20, de koploper in de derde divisie.

Voetbal derde divisie Groene Ster Heerlerheide (29 sep 2019)
Puntje voor Groene Ster in Veghel

Groene Ster heeft een puntje overgehouden aan de competitiewedstrijd tegen Blauw Geel ’38. In Veghel eindigde het duel in de derde divisie in een 1-1 gelijkspel.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten