Overslaan en naar de inhoud gaan

Derby Roda JC-MVV verplaatst van vrijdag naar zondag

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 20:03

De derby tussen Roda JC en MVV gaat definitief naar zondag 12 januari.

Aanvankelijk stond de wedstrijd twee dagen eerder gepland, maar FOX Sports deed een verzoek bij de KNVB om de derby te verschuiven.

Eerste divisie
In dat tweede weekeinde van januari speelt namelijk alleen de eerste divisie. De eredivisie begint pas een week later. Fox wil daarom meer wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie uitzenden op tv. Het verzoek is al twee maanden geleden gedaan, maar de KNVB heeft nu pas de goedkeuring gegeven.

De wedstrijd in Kerkrade begint om 12.15 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen