Overslaan en naar de inhoud gaan

'Derby Roda JC-MVV niet op vrijdag, maar op zondag'

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 15:32

Als het aan uitzendgerechtigde FOX Sports ligt, wordt de derby tussen Roda JC en MVV verschoven naar zondag 12 januari.

Het duel staat nu nog op vrijdag 10 januari gepland. De KNVB moet nog wel akkoord gaan met de speeldagwijziging.

Uitzenden
De zender wil namelijk meer wedstrijden in dat weekeinde uitzenden. In het weekend wordt alleen gevoetbald in de Keuken Kampioen Divisie. De clubs in de Eredivisie beginnen pas een week later weer met de competitie.

Prima
Roda JC heeft laten weten dat het zich prima kan vinden in het verschuiven van het duel naar de zondag. De eerdere onderlinge ontmoeting dit seizoen eindigde in een zwaarbevochten 1-0 thuiszege voor MVV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen