Overslaan en naar de inhoud gaan

Derby MVV-Roda JC stilgelegd na bierdouche voor Croux

Geplaatst opzondag 1 september 2019 - 15:49

De derby tussen MVV en Roda JC is zondag in de 41e minuut tijdelijk stilgelegd.

Supporters van de Maastrichtenaren gooiden bier en andere spullen naar Roda-speler Jordy Croux toen hij een hoekschop wilde nemen.

Staken
Scheidsrechter Christiaan Bax heeft de wedstrijd vervolgens gestaakt. Na vijf minuten werd er weer gevoetbald in De Geusselt.

Lees ook: Maastricht en Kerkrade klaar voor derby MVV-Roda JC

MVV-verleden
De 25-jarige Croux heeft een verleden bij de Sterrendragers. Vorig seizoen speelde hij nog voor MVV, maar maakte deze zomer de overstap naar de rivaal uit Kerkrade.

Judas
Bij de terugkeer van Croux in Maastricht werd er niet alleen met drank gegooid naar de middenvelder. De MVV-aanhang had ook een spandoek voor hem gemaakt. Daarin werd hij voor Judas uitgemaakt.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen