Overslaan en naar de inhoud gaan

Denny Spronck hoofdscout bij PSV

Geplaatst opwoensdag 5 mei 2021 - 16:22

Oud-MVV'er Denny Spronck uit Stein wordt de nieuwe hoofdscout van PSV.

Spronck maakt al twaalf jaar deel uit van het scoutingapparaat van de Eindhovense club en nu wordt hij doorgeschoven als leider van het team.

Vennegoor of Hesselink
Er kwam een plek vrij omdat zijn voorganger Jan Vennegoor of Hesselink promotie maakt bij PSV. De oud-profvoetballer uit Oldenzaal was al in dienst bij de Eindhovense club, maar gaat nu nog nauwer samenwerken met technisch directeur John de Jong.

Scoutingteam
De 40-jarige geboren Steinendaar gaat het niet alleen doen. Hij werkt samen met hoofd jeugdscouting Rini de Groot. Samen gaan ze leiding geven aan het scoutingteam van PSV onder wie Berry van Aerle en Humprey Rudge.

Kapitaal
Spronck die twee seizoenen onder contract stond bij MVV, krijgt de komende tijd een prominente rol in het zoeken naar aanwinsten. Eerder werd namelijk al bekend dat PSV een flinke kapitaalinjectie krijgt. Het zou naar verwachting om 50 miljoen gaan. Volgens algemeen directeur Gerbrands kan PSV door de extra miljoenen sneller handelen op de transfermarkt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen