Overslaan en naar de inhoud gaan

Dennis Oomkens uit Maastricht wint ENCI bergloop

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 13:29

Dennis Oomkens uit Maastricht heeft de ENCI bergloop gewonnen.

Aan de 72e editie van de ENCI bergloop namen 189 atleten onder prachtige omstandigheden deel. Oomkens ontsnapte uit een kopgroep van vier en bereikte solo de eindstreep.

Cross
De oorspronkelijk uit Groningen afkomstige atleet legde de cross over 8.750m af in een tijd van 31 minuten en 59 seconden. Zijn plaatsgenoot Bob van Kasteren werd tweede op twee seconden gevolgd door Remco Rinia die als derde over de streep kwam.

Vrouwen
Ellis Jacobs uit Oirsbeek won voor de derde keer in vier jaar de cross bij de vrouwen. De 38-jarige triatlete Maud Golsteyn uit Nieuwstadt pakte het zilver. Maaike Head, Olympisch kampioen roeien, legde beslag op de vierde plaats.

Veel toplopers die afgelopen jaren in Maastricht aan de start stonden, ontbraken. Zij gaven de voorkeur aan een wedstrijd in Mol.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen