Overslaan en naar de inhoud gaan

DENK claimt domeinnaam in Limburgse gemeenten

Geplaatst opvrijdag 21 oktober 2016 - 6:21

Breda was het decor van de eerste lokale afdeling van DENK, vorige week kreeg Utrecht een filiaal. Wanneer is Limburg aan de beurt? De beweging treft al voorzichtig voorbereidingen.

Geruchten over een Roermondse tak doen al een tijdje de ronde. Het betreft immers Öztürks hometown, en het ligt dus voor de hand dat hij daar een aardige achterban heeft. Saillant: de domeinnaam DenkRoermond.nl is al geregistreerd. Door wie? Ene meneer Kuzu. Het sommetje is dan snel gemaakt.

Domeinnaam
Desgevraagd trapt Selçuk Öztürk echter hard op de rem. "Er zijn op dit moment geen vergaande plannen om een nieuwe afdeling op te richten in Roermond." Helder. Maar hoe zit het dan met die geregistreerde domeinnaam? "Natuurlijk willen we als DENK groeien. We hebben een traject ingezet, en daar horen voor­bereidingen bij. Wat die domeinnaam betreft: dat klopt. Maar zo hebben we wel veertig of vijftig gemeenten geregistreerd. Het zegt niets over de plannen die we met de betreffende gemeente hebben."

Toekomst
En inderdaad, ook Venlo, Maastricht en Limburg zélf zijn met voorvoegsel ‘denk’ al als webadres gereserveerd door Kuzu en consorten. Er wordt voor die plaatsen dus in elk geval al rekening gehouden met een toekomstige afdeling van DENK.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Woede over logo en naam van nieuwe partij Kuzu en Öztürk
Moskee Geleen en 'haatimams' roepen op om Denk te stemmen
Roermonds Kamerlid Öztürk uit PvdA-fractie
Asscher betreurt vertrek van Öztürk uit PvdA-fractie
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen