Ambitieus Bevo haalt Deense reus in huis

De Panningse handbalclub Bevo Hc heeft met de Deense rechteropbouwer Daniel Eggert (29) de tweede aanwinst van het nieuwe seizoen gestrikt.

karate
Vier Limburgse karateka's naar jeugd-EK

Vier Limburgse karateka’s gaan begin februari naar het EK onder 21 jaar in Denemarken.

Medisch bedrijf uit Denemarken strijkt neer in Venlo

Het Deense bedrijf CooperSurgical trekt in een leegstaande distributiehal van ruim zesduizend vierkante meter aan de Celsiusweg in Venlo.

Vikingfilm met Huub Stapel flopt in cinema's

Het historische filmepos Redbad 754 na Christus, waarin Huub Stapel één van de belangrijke rollen vervult, blijkt een enorme flop.

Deense bus noodgedwongen aan de kant: reizigers onwel

Een groep Deense reizigers heeft een heftige nacht achter de rug. De mensen waren in de nacht van zondag op maandag onderweg, maar moesten ter hoogte van Beek stoppen, omdat een aantal mensen onwel werd.

Limburgse pretparkfan bij opening zelf ontworpen achtbaan

Romesh Popelier uit Meijel zag zaterdag een wens in vervulling gaan. De pretparkfan was bij de officiele opening van de door hem ontworpen achtbaan in het Deense pretpark Legoland.

Maastrichtse spits liep toptransfer naar Denemarken mis

Aanvaller Sven Braken (24) heeft, tot zijn eigen ontzetting, naast een transfer naar het Deense FC Midtjylland gegrepen.

Vikingfilm met glansrol Huub Stapel verkocht aan buitenland

Het historische filmepos Redbad 754 na Christus, waarin Huub Stapel één van de belangrijke rollen vervult, is verkocht aan het buitenland.

Limburgse pretparkfan ontwerpt nieuwe achtbaan Legoland

De 24-jarige Romesh Popelier uit Meijel heeft na zijn stage een achtbaan mogen ontwerpen voor Legoland. Die viel dermate in de smaak, dat zijn attractie binnenkort daadwerkelijk wordt gebouwd in het Deense pretpark.

Oefenwedstrijd Denemarken tegen Nederland gaat niet door

De oefenwedstrijd tussen de Nederlandse voetbalsters en Denemarken gaat vrijdag niet door. De Deense vrouwen hebben een conflict met hun voetbalbond.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten