ospel overval Berry A. (26 aug 2020)

Lagere celstraf voor Sittardse nepagent

Het Gerechtshof in Den Bosch heeft de 34-jarige Sittardenaar Berry A. veroordeeld tot een celstraf van zeven jaar voor een woningoverval in Ospel in 2017.

politie inval weert fraude miljoenenfraude (30 jul 2020)
Van miljoenenfraude verdachte Weertenaar: 'Niet mijn idee'

De 52-jarige man die in april in Weert is opgepakt op verdenking van miljoenenfraude bij participatiebedrijf KempenPlus in Bladel, stelt dat het idee voor de fraude niet van hem maar van een werknemer uit Bladel afkomstig is.

Steve Wijler uitgeschakeld op WK in Den Bosch

Handboogschutter Steve Wijler is in Den Bosch in de tweede ronde van het WK handboogschieten gesneuveld.

Handboogschutter Steve Wijler: 'Jaar met ups en downs'

Voor Steve Wijler zit de eerste dag van de wereldkampioenschappen handboogschieten in Den Bosch erop.

Donatiezuil Rimburg: kaarsje branden in kerk zonder cash

Steeds meer kerken maken gebruik van een betaalpaal. In Rimburg staat sinds kort de eerste donatiezuil van Limburg.

Onderzoek Maastricht: Mariabeeld ouder dan gedacht

Het eeuwenoude Mariabeeld uit de Bossche Sint Jansbasiliek, blijkt na onderzoek in Maastricht een stuk ouder dan gedacht.

Celstraf voor fraude-ambtenaar die tonnen verduisterde
De 57-jarige Pieter H. uit Sittard is vrijdag veroordeeld voor het oplichten van zijn voormalige werkgever, de gemeente Helmond.
Jaren cel voor overvallen 'kofferbakmoordenaar'

Issam T. is woensdagmiddag veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf jaar.

Cel en schadevergoeding voor jarenlang verkrachten dochter

Een man uit Swalmen is in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar en tbs met dwangverpleging voor het langdurig seksueel misbruiken en verkrachten van zijn zwakbegaafde dochter.

Dumoulin en Van der Breggen wielrenners van het jaar

Tom Dumoulin is verkozen tot wielrenner van het jaar 2018. Het is de vijfde keer op rij dat de Maastrichtenaar deze prijs wint. Anna van der Breggen is Nederlands wielrenster van het jaar geworden

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten