Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs wil met medaille Bertens mooi afscheid geven

Geplaatst opvrijdag 23 juli 2021 - 19:08

Demi Schuurs hoefde niet lang na te denken toen ze mocht kiezen wie ze mee naar Tokio zou nemen. Het werd Kiki Bertens. Ze gunt Bertens een mooi afscheid mét medaille in het olympisch dubbeltoernooi.

Hotel
Demi Schuurs heeft er jarenlang naar uitgekeken, haar debuut op de Olympische Spelen. Inmiddels heeft Schuurs met het Nederlands tennisteam al getraind op het olympisch park. De 27-jarige tennisster verblijft met de andere teamleden vanwege de beperkte capaciteit niet in het olympische atletendorp, maar in een hotel.

Vertrouwen
Schuurs heeft het volste vertrouwen in Kiki Bertens. "Ons contact is erg goed zowel naast als op de baan. Ik denk dat ik met Kiki heel erg gevaarlijk kan zijn." De tennisster die al een paar jaar in Maastricht woont wil Kiki vertrouwen geven. "Ik ben iemand die wil dat de ander zich goed voelt. Ik probeer te zorgen dat iemand zichzelf is bij mij."

Afscheid
Het wordt voor Bertens haar laatste toernooi. "We zijn hier wel op een missie, of om te presteren, om het zomaar te zeggen. Dus ik probeer de uren wel zo goed mogelijk in te vullen. En dan zien we over paar dagen wel waartoe het leidt." Bertens kijkt er naar uit om met Schuurs te spelen. De Spelen zijn voor Demi altijd een droom geweest. En voor mij kan het een droomeinde worden."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen