Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Demi Schuurs wil het maximale uit Australian Open halen

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 16:28

Tennisster Demi Schuurs wil het maximale uit de Australian Open halen. Donderdag begint ze aan het toernooi.

Het jaar is nog maar net begonnen, en nu al voert ze de wereldranglijst aan in het dubbelspel.

Veel vertrouwen
De 24-jarige tennisster uit Nieuwstadt won in één week twee toernooien. Dat geeft haar veel vertrouwen voor de Australian Open.

Respect afgedwongen
Schuurs is al tien partijen ongeslagen in het dubbelspel en ze merkt dat er op Melbourne Park rekening met haar gehouden wordt. "Er zijn veel speelsters die weten dat we een goede start hebben gemaakt. Daardoor hebben we respect afgedwongen, waar we hopelijk deze week gebruik van kunnen maken."

Hoge verwachtingen
Dit is het derde jaar dat Schuurs meedoet in Australië. De vorige edities overleefde ze de eerste ronde niet. Maar nu heeft ze al twee titels op zak en het jaar is pas net begonnen. "De verwachtingen bij sommigen zijn hoog omdat we twee toernooien hebben gewonnen. Maar wij blijven nuchter. We zullen wel zien hoe het gaat lopen."

Actie
Schuurs komt in de nacht van donderdag op vrijdag voor het eerst in actie tegen het Australische duo Ashleigh Barty en Casey Dellacqua.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen