Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs wil het maximale uit Australian Open halen

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 16:28

Tennisster Demi Schuurs wil het maximale uit de Australian Open halen. Donderdag begint ze aan het toernooi.

Het jaar is nog maar net begonnen, en nu al voert ze de wereldranglijst aan in het dubbelspel.

Veel vertrouwen
De 24-jarige tennisster uit Nieuwstadt won in één week twee toernooien. Dat geeft haar veel vertrouwen voor de Australian Open.

Respect afgedwongen
Schuurs is al tien partijen ongeslagen in het dubbelspel en ze merkt dat er op Melbourne Park rekening met haar gehouden wordt. "Er zijn veel speelsters die weten dat we een goede start hebben gemaakt. Daardoor hebben we respect afgedwongen, waar we hopelijk deze week gebruik van kunnen maken."

Hoge verwachtingen
Dit is het derde jaar dat Schuurs meedoet in Australië. De vorige edities overleefde ze de eerste ronde niet. Maar nu heeft ze al twee titels op zak en het jaar is pas net begonnen. "De verwachtingen bij sommigen zijn hoog omdat we twee toernooien hebben gewonnen. Maar wij blijven nuchter. We zullen wel zien hoe het gaat lopen."

Actie
Schuurs komt in de nacht van donderdag op vrijdag voor het eerst in actie tegen het Australische duo Ashleigh Barty en Casey Dellacqua.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen