Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs wil het maximale uit Australian Open halen

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 16:28

Tennisster Demi Schuurs wil het maximale uit de Australian Open halen. Donderdag begint ze aan het toernooi.

Het jaar is nog maar net begonnen, en nu al voert ze de wereldranglijst aan in het dubbelspel.

Veel vertrouwen
De 24-jarige tennisster uit Nieuwstadt won in één week twee toernooien. Dat geeft haar veel vertrouwen voor de Australian Open.

Respect afgedwongen
Schuurs is al tien partijen ongeslagen in het dubbelspel en ze merkt dat er op Melbourne Park rekening met haar gehouden wordt. "Er zijn veel speelsters die weten dat we een goede start hebben gemaakt. Daardoor hebben we respect afgedwongen, waar we hopelijk deze week gebruik van kunnen maken."

Hoge verwachtingen
Dit is het derde jaar dat Schuurs meedoet in Australië. De vorige edities overleefde ze de eerste ronde niet. Maar nu heeft ze al twee titels op zak en het jaar is pas net begonnen. "De verwachtingen bij sommigen zijn hoog omdat we twee toernooien hebben gewonnen. Maar wij blijven nuchter. We zullen wel zien hoe het gaat lopen."

Actie
Schuurs komt in de nacht van donderdag op vrijdag voor het eerst in actie tegen het Australische duo Ashleigh Barty en Casey Dellacqua.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen