Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs weer naar lucratieve WTA Finals

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 9:53

Tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals. De 26-jarige Nieuwstadtse kwalificeerde zich met haar Duitse dubbelpartner Anna-Lena Grönefeld voor het eindejaarstoernooi in Shenzhen.

Vorig jaar deed Schuurs met Elise Mertens uit België mee aan de WTA Finals.

Finales
Schuurs begon het seizoen met de Amerikaanse Bethanie Mattek-Sands als dubbelpartner, maar al na enkele weken kwam het tot een breuk. Schuurs ging verder met de 34-jarige Grönefeld, met wie ze gelijk de finale haalde in Doha. Het duo bereikte later ook de eindstrijd in Rome, Birmingham, Toronto en Cincinnati, maar steeds stapten Schuurs en Grönefeld als verliezers van de baan.

Nummer 8
Desondanks wist het koppel zich als nummer 8 van de ranglijst van dit jaar te plaatsen voor de WTA Finals. Het deelnemersveld werd gecompleteerd door het Tsjechische duo Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, dat afgelopen week het toernooi van Linz won en zo een ticket bemachtigde.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen