Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs vroegtijdig uitgeschakeld in Californië

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 14:37

Tennister Demi Schuurs en haar dubbelpartner Veronika Koedermetova zijn er niet in geslaagd de tweede ronde te bereiken in het dubbelspel van de Indian Wells.

De Amerikaanse Abigail Spears en de Roemeense Monica Niculescu waren in twee sets te sterk voor Schuurs en Koedermetova: 6-4, 6-4.

Voorsprong
In de eerste set, na zes games gespeeld te hebben, verspeelden Schuurs en haar partner een 4-2 voorsprong. Hierna gingen de vier opeenvolgende games en dus ook de set naar het Amerikaans-Roemeense duo.

Inhaalrace
De tweede set leek snel beslist te worden. Maar de Nieuwstadtse en haar dubbelpartner konden het tij niet keren. Hoewel Schuurs en Koedermetova bezig waren aan een inhaalrace door bij een achterstand van 5-1 drie opeenvolgende games te winnen, verzilverden Spears en Niculescu toch het eerste matchpunt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen