Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs vroegtijdig uitgeschakeld in Californië

Geplaatst opdonderdag 7 maart 2019 - 14:37

Tennister Demi Schuurs en haar dubbelpartner Veronika Koedermetova zijn er niet in geslaagd de tweede ronde te bereiken in het dubbelspel van de Indian Wells.

De Amerikaanse Abigail Spears en de Roemeense Monica Niculescu waren in twee sets te sterk voor Schuurs en Koedermetova: 6-4, 6-4.

Voorsprong
In de eerste set, na zes games gespeeld te hebben, verspeelden Schuurs en haar partner een 4-2 voorsprong. Hierna gingen de vier opeenvolgende games en dus ook de set naar het Amerikaans-Roemeense duo.

Inhaalrace
De tweede set leek snel beslist te worden. Maar de Nieuwstadtse en haar dubbelpartner konden het tij niet keren. Hoewel Schuurs en Koedermetova bezig waren aan een inhaalrace door bij een achterstand van 5-1 drie opeenvolgende games te winnen, verzilverden Spears en Niculescu toch het eerste matchpunt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen