Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs voor het eerst naar derde ronde Roland Garros

Geplaatst opvrijdag 2 oktober 2020 - 13:26

Dubbelspecialiste Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft zich samen met haar Tsjechische partner Kveta Peschke verzekerd van een plek in de derde ronde van Roland Garros.

In de tweede ronde waren Schuurs en Peschke te sterk voor de Amerikaanse Alison Riske en Ajla Tomljanovic uit Australië: 6-4 6-3.

Grand slam
De 27-jarige Limburgse, nummer 11 op de wereldranglijst, bereikte nooit eerder de derde ronde op Roland Garros. Haar beste prestatie op een grand slam is tot nu toe de kwartfinale op de US Open.

Schuurs en Peschke zijn als zesde geplaatst in Parijs.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen