Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs verliest halve finale en sluit seizoen af

Geplaatst opzaterdag 24 oktober 2020 - 20:44

Voor Demi Schuurs zit het tennisseizoen erop. De tegenwoordig in Maastricht wonende tennisster verloor met haar Belgische gelegenheidspartner Kirsten Flipkens in de halve finale van het WTA-toernooi van Ostrava van Elise Mertens en Aryna Sabalenka.

Schuurs en Flipkens verloren in de eerste set twee keer hun service van het Belgisch/Wit-Russische duo, maar pakten na een 4-0 achterstand een game. Mertens en Sabalenka kwamen op 5-1 waarna het Nederlands-Belgische koppel terugkwam tot 5-3. Zij konden echter niet voorkomen dat de eerste set met 6-3 naar de tegenstanders ging.

Zelfde scenario
De tweede set verliep aanvankelijk volgens hetzelfde scenario. Schuurs en Flipkens kwamen met 4-0 achter, maar werkten de achterstand weg en kwamen zelfs met 5-4 voor. Mertens en Sabalenka maakten gelijk, waarna Schuurs en Flipkens hun service verloren en met 6-5 achter kwamen.

Mertens en Sabalenka hadden daarna twee matchpoints nodig om de set met 7-5 te winnen en zich te plaatsen voor de finale. Daarin moeten zij het opnemen tegen Gabriela Dabrowski en Luisa Stefani. Die hoefden in de halve finale niet in actie te komen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen