Overslaan en naar de inhoud gaan

Demi Schuurs uitgeschakeld in vrouwendubbel US Open

Geplaatst opzaterdag 31 augustus 2019 - 23:17

Demi Schuurs en haar Duitse partner Anna-Lena Grönefeld hebben de tweede ronde van damesdubbel op het US Open in New York niet overleefd.

Het als vijfde geplaatste duo verloor in het hardcourttoernooi met 7-6 (3-7) en 6-2 van Alexa Guarachi en Bernarda Pera.

Tiebreak
Schuurs en Grönefeld kwamen in de eerste set met 5-2 achter, maar begonnen daarna aan een opmars, maakten gelijk en kwamen zelfs met 6-5 voor. Daarna maakte het Chileens-Amerikaanse duo gelijk en moest de tiebreak beslissen over setwinst. Guarachi en Pera wonnen die met 7-3.

Set afgemaakt
De Nieuwstadtse tennisster en Grönefeld wonnen de eerste game van de tweede set, maar daarna hadden zij weinig meer in te brengen tegen hun tegenstander. Guarachi en Pera liepen uit tot 5-1, voordat Schuurs en Grönefeld weer een game wonnen. De tegenstander maakte daarna de set af.

Gemengd dubbel
Schuurs is weliswaar uitgeschakeld in het vrouwendubbel, in het gemengd dubbel moet zij het met de Fin Henri Kontinen in New York in de eerste ronde opnemen tegen Asia Muhammad en Austin Krajicek uit de Verenigde Staten.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen